Seychelles se va redeschide pentru turism, din 25 martie.

0 823

Seychelles se va redeschide turiștilor, indiferent de statutul de vaccinare, începând cu 25 martie. Anunțul a fost făcut de Ministrul pentru Afaceri Externe și Turism, Sylvestre Radegonde.

Cu toate acestea, vizitatorii din Africa de Sud nu vor putea intra, această decizie urmând să fie revizuită în următoarele săptămâni.

Vizitatorilor li se va solicita să prezinte un test PCR negativ efectuat cu 72 de ore înainte de plecare. Nu va exista nicio cerință de carantină și nici o restricție privind circulația la intrarea în Seychelles. În plus, șederea minimă în unități aprobate de către autorități în momentul sosirii pe insulă nu va mai fi aplicabilă.

Vizitatorii vor fi în continuare obligați să respecte măsurile de sănătate publică.

Cu toate acestea, vizitatorii vor fi în continuare obligați să respecte măsurile de sănătate publică puse în aplicare ce vor include purtarea măștilor, distanțarea socială și igienizarea regulată sau spălarea mâinilor.

Noile măsuri oferă, de asemenea, vizitatorilor acces la toate zonele comune din incinta hotelurilor, inclusiv baruri, piscine, spa-uri și locuri de joacă pentru copii.

Ministrul Radegonde a declarat că decizia de revizuire și relaxare a procedurilor de intrare în țară si de redeschidere pentru turism a insulei a fost posibilă având în vedere succesul înregistrat în campania de vaccinare agresivă pe care țara a început-o la începutul anului.

Seychelles va revizui continuu măsurile de intrare pentru a se asigura că sănătatea și siguranța vizitatorilor și a populației locale nu sunt puse în pericol.

Leave A Reply

Your email address will not be published.