blank

COBALT și-a încetat activitatea pe 17 octombrie (faliment)

Pe 17 octombrie, la ora 23:50, COBALT și-a încetat activitatea. COBALT a fost un transportator cipriot, care a încercat să completeze locul lăsat liber de Cyprus Airways.

0 671

Venim cu vești neplăcute pentru ciprioți și pentru cei ce ar fi trebuit să zboare cu COBALT AIR. Pe 17 octombrie, la ora 23:50, transportatorul aerian cipriot și-a încetat activitatea. Ultimul zbor operat a fost C0327, pe ruta Londra Heathrow – Larnaca. Aeronava folosită a fost Airbus A320 (5B-DCR • MSN 0928).

Oficialii COBALT au anunțat falimentul după ce a eșuat discuția cu potențiali investitori. Din cauza problemelor economice, compania a rămas restantă la plata salariilor și a ratelor de leasing la avioane. A debutat cu un Airbus A320, iar în prezent flota număra 4 aeronave de tipul Airbus A320 și 2 avioane A319.

Faliment Cobalt

Printr-un comunicat de presă oficial, COBALT anunță pasagerii de încetarea activității și le recomandă să nu meargă astăzi la aeroportul din Larnaca. Nu va vor fi operate zborurile și nici nu va exista personal COBALT. Pentru restituirea banilor pe tickete, COBALT recomandă pasagerii să ia legătura cu băncile sau cu agențiile de turism prin intermediul cărora au fost cumpărate biletele de avion.

Vă reamintim că transportatorul COBALT AIr a fost fondat în 2015, imediat după falimentul Cyprus Airways. A debutat cu zboruri regulate pe 1 iunie 2016. A operat zboruri pe 17 rute, între destinațiile: Abu Dhabi, Beirut Chania, Copenhaga, Dublin, Düsseldorf, Frankfurt, Geneva, Heraklion, Larnaca, Londra-Heathrow, Londra-Gatwick, Madrid-Barajas, Manchester, Moscova-Sheremetyevo, Mykonos, Paphos, Tel Aviv, Thessaloniki și Zurich.

Leave A Reply

Your email address will not be published.