Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

China a impus noi restricții de călătorie pentru călătorii are sosesc din țări cu risc epidemiologic ridicat.

0 401

Pentru a minimiza riscurile de răspândire a COVID-19, China a impus restricții de călătorie înăsprite pentru călătorii care sosesc în China din țări cu risc epidemiologic ridicat.

Pasagerii care pleacă din țări cu risc epidemiologic ridicat, cum ar fi Republica Congo, Seychelles, Africa de Sud, Egipt, Algeria, Pakistan, Zimbabwe și Arabia Saudită, vor trebui să se autoizoleze pentru 14 zile înainte de a călători în China.

De asemenea, pasagerii au fost avertizați că trebuie să ia zboruri directe către China și, dacă nu există zboruri directe, trebuie să fie curse cu o singură escală.

Ministerul de Externe al Chinei nu a oferit nicio declarație oficială.

Ministerul de Externe al Chinei nu a oferit nicio declarație oficială cu privire la ultimele restricții de călătorie. Cu toate acestea, Ambasadele Republicii China din țările menționate mai sus au trimis notificări oficiale cu privire la noile reguli de călătorie.

Anterior, călătorii care intrau în China erau obligați să prezinte un test negativ pentru COVID-19 și să fie aprobați de o ambasadă sau consulat chinez înainte de plecare. De asemenea, la sosirea în China, aceștia trebuiau să se supună unei autoizolări de 21 de zile.

Înainte de a vă programa vacanța, consultați condițiile de călătorie în China și în România. În prezent, China NU este pe lista galbenă a României.

Leave A Reply

Your email address will not be published.