CFR Călători a stabilit mersul trenurilor pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Otopeni. Vor fi 2 stații intermediare.

0 3.354

Pe 21 septembrie, conexiunea feroviara Gara de Nord – Aeroport Henri Coandă a fost inaugurată cu mare fast. Preşedintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au făcut o plimbare cu un tren CFR pe tronsonul ce leagă Gara de Nord de Aeroportul Henri Coandă.

Problema e că noul tronson feroviar nu va fi folosit mai devreme de 12 decembrie. Au apărut informații despre faptul că un operator privat va face conexiunea dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni. Însă au apărut și informații cu mersul trenurilor de la CFR pentru sezonul de iarnă 2020-2021.

www.economica.net citează forumul peundemerg.ro cu privire la programul operațional CFR Calatori de pe noua linie Gara de Nord – Aeroportul Otopeni.

mersul-trenurilor-gara-nord-aeroportul-otopeni-bucuresti

Nu e o sursă oficială, dar fum fără foc nu există. Noi ne bucurăm să vedem că CFR Călători va asigura conexiunea între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni. Din păcate, trenurile vor circula din oră în oră. Infrastructura existentă nu permite mai multe rotații. Totodată, trebuie să menționăm că trenurile vor mai face 2 opriri: Parc Mogoșoaia și patinoarul lui Țiriac.

Primul tren va pleca din Gara de Nord la ora 05:00, iar ultimul tren de la Aeroportul Otopeni va pleca la 23:30. Durata unei călătorii va fi de 21-23 de minute.

Acestea fiind spuse, așteptăm 12 decembrie pentru a ne bucura de călătoria cu trenul din / spre Aeroportul Otopeni – București.

Leave A Reply

Your email address will not be published.