blank

Aeroportul Berlin Brandenburg (BER) a primit autorizația de funcționare

0 770

Autoritatea Aviatică Superioară Berlin-Brandenburg (Gemeinsame Obere Luftfahrtbehörde Berlin-Brandenburg, LuBB) a înmânat către Flughafen Berlin Brandenburg GmbH (FBB) autorizația de funcționare și permisiunea de a începe operațiunile la Aeroportul Berlin Brandenburg Willy Brandt (BER). Ambele documente sunt necesare pentru a opera un aeroport comercial în Germania și, prin urmare, sunt documente esențiale pentru deschiderea BER.

Engelbert Lütke Daldrup, director executiv al Flughafen Berlin Brandenburg GmbH: „ Mă bucur pentru că avem aceste două certificate importante de la Autoritatea Aeronautică. Am putut demonstra că toate facilitățile aeroportuare și echipamentele instalate sunt în conformitate cu cerințele și funcționează corect. După ce am primit autorizația de la autorități pentru a utiliza Terminalul 1, avem acum ultimele confirmări necesare pentru a putea utilizaa aeroportul în conformitate cu toate regulile și reglementările din Germania. Nu există nimic care să stea în calea deschiderii BER la 31 octombrie 2020. ”

Din iulie 2020, Flughafen Berlin Brandenburg GmbH (FBB) a testat cu succes BER împreună cu 9.000 de voluntari, ca parte a programului ORAT stabilit și demonstrat la nivel internațional. Programul de formare va continua până la 15 octombrie 2020, cu scopul continuării finisării procedurilor.

Punerea în funcțiune a noului Aeroport Berlin Brandenburg (BER) se va face odată cu deschiderea Terminalului 1 al BER, la 31 octombrie 2020. În această zi, o aeronavă easyJet și o aeronavă Lufthansa vor ateriza în paralel și vor fi primele avioane care vor opera zboruri din / spre BER.

În dimineața zilei de 4 noiembrie, FBB va începe operațiunile pe pista de sud cu aterizarea unui avion Qatar Airways. Noile restricții de zbor nocturne ale BER se vor aplica, de asemenea, începând cu această dată. Transferul de la Aeroportul Tegel la Berlin Brandenburg va fi complet odată cu ultimul zbor operat de Air France, de la Berlin-Tegel la Paris, pe 8 noiembrie 2020.

Leave A Reply

Your email address will not be published.