blank

Cele mai frumoase și mai bune piscine din București

0 2.403

Canicula a pus stăpânire pe Europa și implicit pe România. A fost emis cod portocaliu de caniculă în perioada 22-23 iulie, cu temperaturi ce vor ajunge la 40 de grade. Pentru început vor fi afectate regiunile Banat, Crişana, sudul Olteniei, sud-vestul Munteniei, nord-vestul Transilvaniei şi în vestul Maramureşului.

Piscine în București

Inclusiv în București, locuitorii se vor confrunta cu temperaturi caniculare ce vor depăși 40 de grade la umbră. Meteorologii avertizează că duminică (24 iulie) și luni (25 iulie) valul de căldură va persista în regiunile sudice și sud-estice, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. În general temperaturile maxime se vor situa între 35 și 37 de grade.

În aceste condiții, probabil mulți dintre voi veți căuta o soluție să vă răcoriți, iar piscina este minunată în aceste condiții. Dacă nu ați fugit la mare, în București și în localitățile limitrofe există numeroase piscine unde puteți să vă răcoriți, să stați la umbra umbrelei, să consumați un cocktail sau bere și să vă relaxați.

Therme București

blank
Plaja Sands of Therme

Therme București, cel mai mare centru de relaxare, wellness și distracție din România, are una dintre cele mai mari plaje artificiale din Europa. Plaja Sands of Therme este deschisă 7 zile din 7 și vă așteaptă la relaxare. Vă puteți bucura și de piscina tropicală cu apă termală înconjurată de palmieri naturali. Există numeroase baruri și restaurante unde puteți savura un cocktail fabulos. Nu lipsesc toboganele, sauna, parcurile și diferite alte atracții. Adresa Therme București: Calea Bucureşti 1K!

Piscina AQUA by Pescariu Spa

Pescariu Sports & Spa, de pe strada Strada Glodeni 1-3, București, dispune de o piscină de aproape 1000 mp, recunoscută și sub denumirea Piscina AQUA by Pescariu Spa. Există și o piscină specială pentru cei mici. Complexul este deschis în fiecare zi de la 08:00 la 20:00. În cadrul complexului mai există un restaurant, poolbar, 2 jacuzzi și zone de relaxare. Pentru mai multe informații, accesați pescariusports.ro.

 Divertiland Water Park

Aqua Parkul Divertiland, cel mai mare waterpark din Romania, vă așteaptă zilnic între orele 10:00 – 20:00. În cadrul complexului există piscina olimpică și piscina pentru copii, dar și numeroase tobogane pe diferite grade de dificultate. Nu lipsesc sezlongurile și zonele de relaxare. Vă puteți savura un cocktail, o răcoritoare. Există numeroase atracții pentru distracție, cum ar fi Lazy River sau Wave Pool. Adresa Divertiland Water Park: Strada Divertismentului 1, Chiajna. Mai multe informații, pe divertiland.ro.

Daimon Pool

Piscina Daimon Pool

Piscina Daimon Pool, de pe strada Calea Piscului nr.10 în București, vă așteaptă la bălăceală, zilnic, între 09:00 și 19:00. Piscinele exterioare Blue Laguna 2 și Gala 1 vă așteaptă în acest weekend pentru a scăpa de caniculă. Distracția este garantată. Mai multe informații, pe daimonclub.ro.

Alte piscine unde vă puteți răcori în București

  • Piscina Grădina Floreasca – Bulevardul Mircea Eliade 16
  • Magic Place Aqua Park – Șoseaua Virtuții nr. 55
  • Piscina Playa 9 – Bulevardul Bucureștii Noi 247
  • Crazy Pool by West Gate – Strada Preciziei 24, WestGate Business Park
  • Piscină Cartierul Solar – Bulevardul Metalurgiei 132
Leave A Reply

Your email address will not be published.