Carpatair renunţă la ruta Timişoara – Bucureşti din 28 octombrie 2012

1 126

Sezonul de iarnă vine cu noi schimbări în programul operaţional Carpatair. După ce a anunţat că-şi va muta baza de pe aeroportul din Timişoara, Carpatair renunţă şi la câteva rute începând cu sezonul de iarnă 2012-2013.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Se pare că din 28 octombrie, rutele Timişoara – Bucureşti, Timişoara – Bologna şi Craiova – Roma/Fiumicino vor fi anulate. Rutele Timişoara – Constanţa şi Timişoara – Verona au fost anulate de la sfârşitul lunii septembrie 2012. Am încercat să fac rezervări, pentru luna noiembrie, pe aceste rute şi nu am reuşit.

În prezent nu avem mai multe detalii, dar vom updata ştirea pe măsură ce vom afla mai multe informaţii. În urma acestor suspendări de rute, TAROM şi Wizz Air sunt principalele companii aeriene care au de câştigat. Din sursele noastre, am aflat că operatorul Carpatair se află într-un proces cu Aeroportul Timişoara “Traian Vuia” şi Wizz Air din cauza unor tarife discriminatorii practicate de aeroportul din Banat!

1 comentariu
  1. […] şi şi-a îndreptat atenţia tot mai mult spre aeroportul din Bacău. Din 28 octombrie 2012, Carpatair a renunţat la ruta Timişoara – Bucureşti. Însă a continuat să deschidă noi rute din Craiova, Bacău şi […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »