Tarife discriminatorii pe aeroportul din Timisoara?

Tarife discriminatorii pe aeroportul din Timişoara?

4 258
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Consiliul Concurenţei a efectuat o inspecţie la sediul Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Timişoara “Traian Vuia”, în cadrul investigaţiei privind un posibil abuz de poziţie dominantă al companiei, manifestat, în special, prin stabilirea unor condiţii tarifare discriminatorii pentru furnizarea de servicii de handling la sol şi pentru accesul la infrastructura aeroportuară.

Conform dailybusiness.ro, daca în cadrul investigaţiei comportamentul anticoncurenţial va fi confirmat, autoritatea română de concurenţă poate aplica o amendă ce poate ajunge până la 10% din cifra de afaceri a intreprinderii sancţionate.

Oare din această cauză operatorul Carpatair doreşte să-şi mute baza de la Timişoara??

4 Comentarii
  1. Claudiu says

    Iar daca se confirma, cine va avea de pierdut? 😀

  2. Sorin says

    Pai de pierdum vom avea cu totii!

  3. […] = true; s.src = 'http://widgets.digg.com/buttons.js&#039;; s1.parentNode.insertBefore(s, s1); })(); Carpatair a acuzat aeroportul din Timişoara pentru aplicarea unor tarife discriminatorii. Pe la mijlocul lunii septembrie, Consiliul […]

  4. […] din Timişoara de furnizarea de ajutor de stat companiilor concurente şi practicarea de tarife discriminatorii. Acuzaţiile s-au transformat într-o serie de procese, în care a fost implicat atât Aeroportul […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.