blank

Când începe America Express 2022?

0 3.980

Primul sezon America Express 2022, continuare la vestitul show Asia Express, a fost deja filmat în Mexic, Guatemala şi Columbia. Cei 18 concurenți s-au întors din călătoria lor prin America de Sud. Acum așteptăm cu sufletul la gură difuzarea ediției America Express 2022 la Antena 1.

Cu toate că fanii „America Express”, printre care și noi, se așteptau ca show-ul să debuteze în anul 2022, se pare emisiunea va debuta în luna ianuarie 2023. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe Instagram, de administratorii contului de știri mondene „Viperele vesele”, aceștia au dezvăluit că emisiunea va putea fi urmărită pe micile ecrane începând din luna ianuarie a anului viitor.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru; Puya și soția lui Melinda; Andreea Antonescu și Andreea Bălan; Cătălin Bordea și Nelu Cortea; stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla; Jean Gavril și fratele lui Dinu; cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh; gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar; Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei sunt vedetele ce au fost pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Nu ne rămâne decât să așteptăm!

Leave A Reply

Your email address will not be published.