UTI CFM SA a pus în funcțiune pe Aeroportul Otopeni cel mai mare și cel mai performant echipament de scanare cargo din România

0 356

UTI Construction and Facility Management a furnizat, instalat și integrat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București (Otopeni), pentru compania MENZIES AVIATION (ROMANIA) – lider mondial pentru servicii de aviație, un echipament de scanare unicat în România.


Acesta este cel mai mare și cel mai performant scanner destinat coletelor de tip cargo și a fost realizat de Smiths Detection. Echipamentul are cele mai mari dimensiuni ale tunelului din industrie – 1,80 x 1,80 metri.

Capacitatea de transport a rolelor este de aproximativ 5.000 de kilograme, putând scana diverse colete, inclusiv containere LD3 (incinte cu dimensiuni predefinite în care se încarcă marfă (bagaje/poștă/alimente pentru a eficientiza spațiul din cala avionului).

Echipamentul de scanare cu raze X pus în funcțiune de UTI Construction and Facility Management în incinta Aeroportului Otopeni este dotat cu două generatoare de înaltă performanță, ceea ce asigură o putere de penetrare ridicată și diminuează substanțial nevoia operatorilor de a desface coletele și de a le rescana din diverse unghiuri.  

Bazat pe un concept de vizualizare dublă, sistemul marca Smiths Detection oferă două imagini clare și independente ale bunurilor scanate, rezultând o evaluare mai precisă și mai fiabilă. Cele două generatoare de raze X sunt foarte puternice și capabile să pătrundă inclusiv în obiecte mari și dense. Prin urmare, încărcătura consolidată nu trebuie defalcată în articole mai mici, asigurând un randament ridicat și un proces de inspecție rapid și eficient.

Leave A Reply

Your email address will not be published.