Wizz Air își extinde operațiunile din Varșovia cu zboruri spre Valencia, Aqaba, Veneția și Bilbao!

0 154

Wizz Air a programat lansarea a patru rute noi din Varșovia Chopin ( WAW ), dintre care trei către puncte nedeservite din capitala Poloniei.

Valencia (VLC) de pe coasta de sud-est a Spaniei va primi două zboruri pe săptămână, luni și vineri, începând cu 12 decembrie. Wizz va deveni singurul operator de zboruri între Valencia și Varșovia. Ryanair conectează deja orașul spaniol de Polonia cu zboruri din Gdansk ( GDN ) și Cracovia ( KRK ).

O nouă rută din Varșovia Chopin spre Aqaba (AQJ) va începe apoi pe 13 decembrie, cu două zboruri pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă. Piața nu este deservită în prezent și va fi prima conexiune directă din Varșovia spre Iordania.

Pe 14 decembrie, Wizz Air va zbura din Varșovia Chopin spre Veneția ( VCE ) de două ori pe săptămână. Wizz va concura direct cu LOT Polish Airlines, care deservește ruta de 6 ori pe săptămână, folosind o combinație de avioane Embraer 175, 190 și 195.

A patra rută va fi inaugurată pe 28 martie 2023, legând Varșovia de Bilbao (BIO) în regiunea bascilor, din nordul Spaniei. Vor fi 2 zboruri săptămânale, în zilele de marți și sâmbătă. Va fi singura rută non-stop între cele două orașe.

Wizz zboară în prezent către 48 de destinații din Varșovia Chopin. Datele OAG arată că Wizz Air are 34.766 de locuri cu plecare din Varșovia, în fiecare săptămână, echivalentul a 91% din capacitatea oferită în aceeași perioadă din 2019, înainte de pandemie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.