blankblank

Bucureşti – Tel Aviv cu Wizz Air, din 15 iunie 2013

1 712

Wizz Air îşi extinde reţeaua de rute cu plecare din Bucureşti. După ce a făcut mare vâlvă cu anunţarea rutei Bucureşti – Dubai, compania low cost Wizz Air anunţă că deschide ruta Bucureşti – Tel Aviv, primul zbor fiind programat pentru 15 iunie 2013.

wizz air

Nouă rută Bucureşti-Tel Aviv va fi operată iniţial de 3 ori pe săptămână, începând cu 15 iunie. Reţeaua Wizz Air din România constă în prezent din 62 de rute, iar datorită expansiunii continue a companiei în zona de est, România este mai accesibilă pentru turiştii din est şi din vest.

După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat în 2012 al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa. Plajele din Tel Aviv joacă un rol major în promovarea oraşului, fiind adesea cotate ca cele mai frumoase plaje din lume. Tel Aviv este recunoscut drept oraşul care nu doarme niciodată şi o capitală a distracţiei, datorită vieţii de noapte înfloritoare şi a atmosferei tinereşti.

Zborurile spre Tel Aviv sunt deja disponibile la vânzare şi pot fi rezervate pe site-ul companiei aeriene cu tarife pornind de la 163 RON/segment. Pe ruta aceasta mai operează TAROM şi El AL Airlines, două companii aeriene full-service.

Programul operaţional pe ruta Bucureşti – Tel Aviv

Dată începere

Zile

Plecare

Tarife pornind de la

15 iunie

marţi, joi, sâmbătă

Ora 06:10

RON 163

Leave A Reply

Your email address will not be published.