Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Cătălin Botezatu este creatorul noilor uniforme pentru piloţii şi însoţitorii de bord TAROM

0 599

TAROM l-a ales pe Cătălin Botezatu ca designer al noilor uniforme pentru piloţii şi însoţitorii de bord ai companiei. Cătălin Botezatu a câştigat concursul de design lansat de TAROM în luna martie, prin care designerii români au fost invitaţi la o provocare: crearea noilor uniforme pentru personalul aeronavigant al companiei naţionale de transport aerian.

La concurs s-au înscris 31 de designeri, toţi români, care au prezentat propuneri de modele de uniforme de iarnă şi vară, pentru diferite piese din componenţa uniformelor atât pentru piloţi, cât şi pentru însoţitorii de bord.

“Suntem foarte încântaţi de toate propunerile primite, dar şi de numărul mare de participanţi care s-au înscris la concurs. Am avut 31 de participanţi, atât nume cunoscute în lumea modei autohtone, cât şi studenţi sau proaspeţi absolvenţi ai şcolilor de design, oameni extrem de talentaţi care au simţit că TAROM este o emblemă naţională şi au tratat proiectul ca atare. Am ales modelele lui Cătălin Botezatu pentru că aduc uniformelor un plus de prospeţime, de eleganţă şi de optimism şi pentru că întrunesc cel mai bine toate elementele de identitate ale companiei TAROM. Suntem foarte bucuroşi să colaborăm cu un nume atât de cunoscut în mediul de design românesc şi internaţional, şi le mulţumim tuturor participanţilor pentru interes şi pentru implicare”

, a declarat Christian Heinzmann, director general al companiei TAROM.

„Este, bineînţeles, o onoare să fiu designerul uniformelor purtate de personalul TAROM, renumita Companie Naţională de Transporturi Aeriene Române. A fost o surpriză pentru mine să aflu că modelele de uniforme propuse de mine vor ajunge să zboare deasupra a trei continente, în mai mult de 40 de destinaţii. În 2011 am lansat colecţia “Aviator”, au trecut doi ani de atunci, iar eu am rămas la fel de ataşat de latura aeronautică. Mă bucur că am fost desemnat câştigătorul concursului şi mă bucur că numele “Cătălin Botezatu” va ajunge printre nori.

Concursul a reprezentat o mare provocare pentru mine şi echipa mea. Compania TAROM este într-adevar o emblemă naţională, o companie aflata într-o dezvoltare continuă. Sunt convins că această colaborare va fi una productivă şi benefică pentru ambele părţi, pentru că sunt conştient de cerinţele unei asemenea companii. Sper să mă ridic şi chiar să depăşesc nivelul aşteptărilor. De asemenea sper că noile uniforme vor mulţumi reprezentanţii companiei TAROM, piloţii şi insoţitorii de bord şi, nu în ultimul rând, pasagerii”

, a declarat Cătălin Botezatu.

„Suntem convinşi că pasagerilor le vor plăcea noile uniforme, pe care le vor putea admira la bord începând din acest an, şi dorim să le reamintim că TAROM oferă aceleaşi servicii de înaltă calitate cu care şi-a obişnuit pasagerii, şi ne referim la catering gratuit, bagaje incluse în preţul biletului, punctualitate sau operare pe aeroporturile principale, ca să amintim numai câteva din avantajele noastre competitive”

, a adăugat Christian Heinzmann.

Cătălin Botezatu nu va primi bani de la TAROM, ci bilete gratuite pe toate destinaţiile companiei, în valoare de 5.000 de euro. Biletele vor putea fi folosite timp de un an. (sursa: Antena 3)

Leave A Reply

Your email address will not be published.