Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Brussels Airlines reia zborurile spre America de Nord, începând cu 15 iunie 2021.

0 375

Brussels Airlines a prezentat programul de zbor pentru sezonul de vară 2021, care include reluarea zborurilor spre America de Nord și adăugarea unei noi rute spre Frankfurt.

Zborurile de la Bruxelles (BRU) la New York John F Kennedy (JFK) și Washington Dulles (IAD) sunt planificate să înceapă cu 14 iunie, iar zborurile spre Montreal (YUL) vor începe pe 15 iunie. Zborurile vor fi primele operate de Grupul Lufthansa spre America de Nord din martie 2020, când pandemia de COVID-19 a oprit industria aviației.

Compania aeriană, membru a Star Alliance, a planificat să zboare spre Montreal de 5 ori pe saptamana din 29 martie 2020, dar lansarea a fost amânată din cauza pandemiei.

O nouă rută va fi adăugată în rețeaua Brussels Airlines în această vară, conectând hub-ul din Bruxelles (BRU) al transportatorului belgian cu cel al Lufthansa din Frankfurt. Zborurile între BRU și FRA vor fi operate de 2 ori pe zi, începând cu 2 august.

Bruxelles – Frankfurt cu Brusells Airlines, din 2 august.

Potrivit datelor furnizate de OAG Schedules Analyzer, Lufthansa este singurul operator între BRU și FRA și oferă în prezent două zboruri pe zi. Înainte de pandemie erau operate 9 zboruri pe zi.

Brussels Airlines intenționează să mărească treptat frecvențele zborurilor spre toate destinațiile africane începând cu mijlocul lunii iunie. Astfel, spre orașele vest-africane Abidjan (ABJ) din Coasta de Fildeș, Accra (ACC) în Ghana, Banjul (BJL) în Gambia, și Dakar (DSS) din Senegal vor fi zboruri zilnice.

Vor fi zboruri zilnice și spre destinațiile din Africa Centrală și de Est: Douala (DLA) și Yaounde (NSI) în Camerun, Kinshasa (FIH) în Republica Democrată Congo și Entebbe (EBB) în Uganda. De asemenea, Luanda (LAD) din Angola se va alătura rețelei operaționale și vor fi operate 3 zboruri săptămânale, începând cu 15 iunie.

Pe parcursul verii, Grupul Lufthansa intenționează să adauge 20 de destinații noi de vacanță la programul de zbor din Frankfurt și 13 noi destinații de vacanță din München.

Leave A Reply

Your email address will not be published.