Brussels Airlines intenționează să reia zborurile începând cu 15 iunie

1 1.032

După mai mult de șapte săptămâni de repaus, Brussels Airlines intenționează să își reia operațiunile începând cu 15 iunie. Transportatorul belgian intenționează să înceapă cu un program redus, care va fi dezvoltat în funcție de cererea pieței și de restricțiile de călătorie.În timp ce se pregătește de reluarea zborurilor, Brussels Airlines va pune în aplicare toate măsurile de protecție a sănătății necesare pentru a-și proteja clienții și angajații.

La 21 martie, Brussels Airlines a fost nevoită să suspende zborurile comerciale ca urmare a crizei de coronavirus. Acum, compania aeriană intenționează să își reia operațiunile începând cu 15 iunie. Portofoliul complet de destinație și oferta de zbor vor fi comunicate în zilele următoare. Cu siguranță vor fi destinații și din Germania, Elveția, Grecia, Portugalia și Spania. .

În lunile următoare, Brussels Airlines intenționează să ofere o rețea redusă, care va fi extinsă treptat, în conformitate cu evoluția cererii de bilete de avion și odată cu ridicarea restricțiilor de călătorie din diferite țări europene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.