British Airways și Lufthansa vor relua zborurile spre Londra City, în luna septembrie

0 184

Atât British Airways, cât și Lufthansa, vor relua zborurile spre Aeroportul Londra City. Zborurile de la Zurich, Frankfurt și Rotterdam spre Londra vor începe să fie operate – din nou – în această lună.

Zborurile care vor decola de la Londra City vor crește cu peste 70% în luna septembrie, până la aproximativ 260 de zboruri pe săptămână. Cu toate acestea, traficul aerian este cu aproximativ 8% sub nivelurile pre-pandemice. Aeroportul, un hotspot pentru locuitorii orașului și pentru zona de afaceri Canary Wharf, se concentrează pe zboruri scurte și s-a bazat – exclusiv – pe călătoriile de agrement de când restricțiile au fost introduse în această vară.

Modul în care pandemia a influențat cererea de călătorii de afaceri nu este încă cunoscut, dar este clar că directorii din oraș doresc să revină la întâlnirile față în față și la prânzurile de afaceri cu clienții lor.

Lufthansa va relua zborurile spre Frankfurt începând cu 16 septembrie, în timp ce British Airways va adăuga Rotterdam la programul operațional începând cu 20 septembrie.

Helvetic Airways a operat deja joi seară un zbor de la Zurich la Aeroportul London City (LCY). Zborul pe distanță scurtă a fost operat cu o aeronavă de tip Embraer E190-E2. Înregistrată HB-AZG, aeronava Helvetic Airways a făcut călătoria în 1 oră și 20 de minute, restabilind o legătură esențială pentru comunitatea financiară globală.

Leave A Reply

Your email address will not be published.