Helvetic Airways a reluat zborurile pe ruta Zurich – Londra City

0 49

Helvetic Airways a operat joi seară un zbor de la Zurich la Aeroportul London City (LCY). Zborul pe distanță scurtă a fost operat cu o aeronavă de tip Embraer E190-E2. Înregistrată HB-AZG, aeronava Helvetic Airways a făcut călătoria în 1 oră și 20 de minute, restabilind o legătură esențială pentru comunitatea financiară globală.

Aeronava Embraer E190-E2 a obținut aprobarea EASA pentru a opera ruta spre London în luna mai. Pista aeroportului are doar puțin peste 1.5 kilometrii. Avioanele Embraer reprezintă aproape 90% din toate operațiulie de la aeroport. Între timp, aeronavele Embraer E190-E2 aproape dublează rutele disponibile la London City. Aeronavele pot opera zboruri pe distanțe de pânăla 4075 de kilometrii, aducând destinații precum Istanbul, Casablanca și Moscova la îndemâna celor din Marea Britanie.

Helvetic Airways operează – în prezent – 8 aeronave Embraer E190-E2, 4 avioane Embraer E190 din prima generație și 4 aeronave Embraer E195-E2. Prima aeronavă Embraer E195-E2 a fost livrată pe 23 iunie, următoarele 3 avioane fiind livrate în luna iulie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.