BLUE WEEKEND la Blue Air: reducere 25% la toate zborurile!

0 983

Începând de astăzi, 10 iulie, Blue Air a lansat campania BLUE WEEKEND. Înseamnă 3 zile de reduceri pentru toate zborurile. În prezent, Blue Air operează aproximativ 250 de zboruri săptămânale, pe 43 de rute.

Începând cu 1 iulie, Blue Air a reluat zborurile comerciale cu pasageri spre destinații din Italia, Germania, Irlanda, Franța, Spania, Anglia, Belgia.

BLUE WEEKEND la Blue Air

Așa că aveți de unde să alegeți. Promoția este valabilă pentru rezervări făcute în perioada 10-12 iulie, iar perioada de călătorie poate fi cuprinsă în perioada 11 Iulie 2020 – 31 Martie 2021.

BLUE WEEKEND la Blue Air

În urma verificărilor, am găsit prețuri bune pentru București – Valencia cu tarife de la 120 lei/segment (în octombrie) respectiv 217 lei/segment (în noiembrie).

O altă recomandare este București – Lyon, cu tarife de la 169 lei/segment în octombrie. Nici București – Florența nu e de neglijat, prețurile pornind de la 120 lei/segment.

Doar câteva exemple de prețuri bune la oferta BLUE WEEKEND la Blue Air. Călătoriți responsabil și să fiți mereu informați cu privire la regulile de călătorie impuse de țăriel de destinație.

Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.