blank

Coronavirus: Blue Air suspendă toate zborurile, din 21 martie. A lansat programul ”Te aducem acasă”!

1 11.256

Urmare a decretului emis de Presedintele Romaniei, care instaleaza starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei pana la data de 14 aprilie inclusiv, Blue Air isi suspenda zborurile regulate incepand cu data de 21 martie si pana la incheierea perioadei in care starea de urgenta este activa.

Blue Air introduce programul “Te aducem acasa”, in perioada 17 – 20 martie 2020, inainte de a supenda toate zborurile regulate.

Blue Air suspendă toate zborurile

Misiunea prioritara a Blue Air in aceste momente este aceea de a ajuta repatrierea cetatenilor și a rezidentilor romani surprinși departe de casa de instalarea situatiei de urgenta.

Astfel, in intervalul 17 – 20 martie, Blue Air va continua sa opereze un program ajustat la nivelul cererii din aceasta perioada, continand un numar limitat de zboruri, al carui obiectiv esential este de a aduce pasagerii romani acasa.

Destinatiile acoperite de programul “Te aducem acasa”,  includ aeroporturile operate de Blue Air care nu fac obiectul restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile locale și unde a fost inregistrat un numar important de solicitari ale romanilor care iși doresc sa revina in tara.

”Te aducem acasă”

Blue Air a creat un nr de telefon si o adresa de email dedicate exclusiv pasagerilor care doresc sa zboare acasa pana vineri, 20 martie. Va rugam sa folositi contactele de mai jos pentru a face o rezervare noua sau pentru rebooking.

– Formular: https://l.blueairweb.com/flyyouhome
– Email: [email protected]
– Telefon: 0040 212 088 630

Va reamintim ca dupa incheierea programului de zboruri “Te aducem acasa”, incepand cu 21 martie, toate aeronavele Blue Air vor ramane la sol pana la ridicarea starii de urgenta decretate in Romania.

Toti pasagerii ce au zboruri rezervate cu data de calatorie pana pe 31 mai 2020 (inclusiv) si doresc sa isi reprogrameze calatoria, pot beneficia de rebooking gratuit sau de restituirea sumei sub forma de voucher, ce va putea fi folosit pentru calatoriile viitoare. Pentru informatii suplimentare, pasagerii pot contacta Call Center Blue Air.

Va multumim pentru increderea de a zbura cu noi acasa!

Leave A Reply

Your email address will not be published.