Oficial, se suspenda toate zborurile din / spre tarile din zona rosie (ordonanța militară 7)

0 2.032

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat au susținut sâmbătă o declarație de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne. A fost dată o nouă ordonanță militară, care a făcut referire și la zborurile din / spre România.Se suspenda toate zborurile din / spre tarile din zona rosie

Având în vedere că multe țări au intrat în zona roșie, s-a decis suspendarea tuturor zborurilor din / spre acestea. Mai jos aveți lista țărilor din zona roșie:

❌Austria
❌Belgia
❌Elveția
❌SUA
❌Marea Britanie
❌Irlanda
❌Olanda
❌Turcia
❌Iran

Zborurile se suspendă pentru o perioadă de 14 zile, în vederea limitării epidemiei de coronavirus. Măsura se aplica începând de mâine, 5 aprilie, ora locală 23:00.

📌Vă reamintim că, în această perioadă, sunt instituite prin Ordonanțe Militare, restricții de zbor și spre și dinspre:

❌Italia – până ‪în data de 20 aprilie 2020‬
❌Spania – până ‪în data de 14 aprilie 2020‬
❌Germania – până ‪în data de 08 aprilie 2020‬
❌Franța – până ‪în data de 08 aprilie 2020

Restricția nu se aplică pentru aeronavele de stat, transport marfă, zboruri umanitare etc. Se va permite operarea zborurilor de curse charter pentru transportul lucrătorilor sezonieri din România către alte state.

Vă reamintim că ❌zborurile interne, pe teritoriul Românie, sunt și ele sistate.

Verificați corespondența electronică utilizată pentru achiziționarea biletelor de avion. Prin intermediul acelui email compania aeriană vă poate transmite eventualele notificări cu privire la statusul zborului dumneavoastră și la alternativele oferite.

Ordonanța militară 7

ordonanta-militara-7-din-4-aprilie-2020

Vom reveni cu informații

Leave A Reply

Your email address will not be published.