blankblank

Blue Air va relua zborurile de la Cluj-Napoca spre 13 destinații din Europa

0 7.903

Blue Air anunță introducerea, începând din martie 2021, a 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinații-cheie din Europa. Totodată, Blue Air își consolidează poziția de lider în Moldova, relansand operațiunile din Bacău după 3 luni de suspendare a serviciilor din cauza lucrărilor de reconstrucție a pistei, și dezvoltându-și prezența prin introducerea de 7 rute noi și conexiuni smart de la baza sa din Bacău.

Începând cu luna martie 2021, Blue Air va opera zboruri directe către 13 destinații cheie din Europa de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca, inclusiv două zboruri interne zilnice către București.

Noile rute introduse vor optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinații europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât și pentru business. 

Blue Air va relua zborurile de la Cluj-Napoca

Noile destinații care vor fi operate de la Cluj sunt: ​​Amsterdam, Barcelona, ​​Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma și Stuttgart.

În cadrul strategiei de poziționare ca prima opțiune de transport aerian low-cost pentru români, Blue Air mizează pe extinderea rețelei de rute directe și de conexiune și pe adaptarea rapidă la cererea și profilul piețelor locale.

Cu ocazia evenimentului care a marcat redeschiderea Aeroportului Internațional Bacău, Blue Air își reconfirmă angajamentul către Bacău ca piață strategică pentru companie și anunță 7 noi rute operate din Bacău începând cu decembrie 2020, conexiuni smart cu Europa via București, precum și oferte și servicii personalizate și conectivitati adaptate nevoilor locale ale băcăuanilor.  

„Suntem încântați să putem privi cu încredere spre viitor, definindu-ne obiectivul strategic principal, acela de a deveni prima opțiune de transport aerian low-cost pe toate piețele pe care le deservim. Investim mult timp și efort în dezvoltarea hub-urilor regionale și considerăm că acest tip de implicare creează cel mai bun fundament pentru o dezvoltare durabilă.

Baza Blue Air Bacău reprezintă cea mai bună expresie a acestui angajament: 11 ani, peste 30 000 de zboruri, peste 4 000 000 pasageri care au zburat cu Blue Air de la/ către Bacău. Suntem mândri de tradiția creată și ne dorim să răsplătim loialitatea pasagerilor noștri cu cele mai bune soluții de călătorie, adaptate permanent priorităților lor. Mulțumim băcăuanilor pentru încrederea acordată!

Pentru 2021, Blue Air își propune să ofere pasagerilor săi o rețea eficientă de rute exclusive și conexiuni smart, precum și oferte și servicii relevante pentru nevoile lor actuale, bazate pe expertiza inegalabilă a culturii locale.”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Foto: Ovidiu T. Veres 

Leave A Reply

Your email address will not be published.