Blue Air a reluat zborurile de la Bacău. Momentul e marcat cu o nouă promoție la biletele de avion.

0 2.433

Astazi a avut loc evenimentul care a marcat reluarea operatiunilor Blue Air de pe baza Bacau. Vă reamintim că redeschiderea Aeroportului Internațional Bacău a avut loc pe 18 octombrie, dupa finalizarea lucrarilor de reconstructie a pistei.Blue Air își reconfirmă angajamentul către Bacău ca piață strategică pentru companie și anunță 7 noi rute operate din Bacău începând cu decembrie 2020, conexiuni smart cu Europa via București, precum și oferte și servicii personalizate și conectivitati adaptate nevoilor locale ale băcăuanilor.  

BACĂU este baza Blue Air de 11 ani

Blue Air a efectuat peste 30 000 de zboruri de la/ catre Bacău. Peste 4 milioane de pasageri au zburat până acum cu Blue Air de la /către Bacău.

În prezent, Blue Air zboară din Bacău spre destinații din: Italia, Belgia, Cipru, Franța, Marea Britanie, Germania, Spania, Grecia, Irlanda și chiar România. Zborurile sunt directe sau via București.

Blue Air a reluat zborurile de la Bacău

Pentru a sărbatori reluarea zborurilor de pe Aeroportul Bacău, Blue Air desfășoară o promoție dedicată exclusiv băcăuanilor, oferind un discount de 50% la toate zborurile de la/ către Bacău pentru toate rezervările efectuate pe 21 si 22 octombrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.