Blue Air suspendă temporar zborurile spre Stockholm și Tel Aviv

2 1.382

Ca umare a deciziei autorităților de a prelungi starea de alertă națională până la 15 august 2020, și a interzicerii tuturor zborurilor către / dinspre țări care nu se află în „Zona Verde” menționate în lista emisă de CNSU, Blue Air este nevoită să anuleze zborurile către / dinspre Stockholm (ARN), până pe 15 august.

Zboruri Blue Air suspendate spre Tel Aviv și Stockholm

De asemenea, ca urmare a deciziei autorităților din Israel, care anunță prelungirea suspendării zborurilor Israel – România, Blue Air este nevoită să anuleze toate zborurile de pe ruta București – Tel Aviv până pe data de 31 august, inclusiv.

În funcție de actulizările asupra listei țărilor care se află în “Zona Verde”, Blue Air va continua să actualizeze statusul zborurilor sale.

Blue Air oferă pasagerilor afectați de aceste anulări opțiunea de a face o reprogramare gratuită în primele 7 zile de la anularea zborului direct pe site-ul flyblueair.com sau printr-un simplu e-mail catre adresa [email protected].

În cazul în care acest lucru nu se întâmplă în perioada specificată, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului în portofelul electonic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achizitia, de unde banii vor putea fi utilizați în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinație deservita de Blue Air. O descriere detaliată a opțiunilor pe care le au pasagerii Blue Air în cazul anulării unui zbor se găseste pe site-ul oficial Blue Air (secțiunea zboruri anulate).

2 Comentarii
  1. Florina Matusa says

    Eu am luat bilet pentru data de 26 august de ps site-ul blueair in data de 4 august stockholm bucurezti si pe 5 auguxt am primit email ca zborul a fost suzpendat…..oare de ce ma intreb…

    1. Sorin Rusi says

      Pai spre Suedia s-au reluat zborurile. Am publicat alt articol prin care anuntam asta

Leave A Reply

Your email address will not be published.