Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

China Airlines din Taiwan va fi redenumita Taiwan Airlines

0 619

Compania națională a Taiwanului, China Airlines, se va rebrandui în Taiwan Airlines pentru a reprezenta mai bine Taiwanul. Dar și pentru a scăpa de confuzia că este o companie aeriană din China. Legiuitorii taiwanezi au votat în favoarea rebrandingului companiei aeriene China Airlines în Taiwan Airlines.

Inițiată de Partidul Democrat Progresist din Taiwan, propunerea de rebranding are drept scop consolidarea companiei aeriene China Airlines pe piața internațională și pentru a evita confuziile pe termen scurt, mediu și lung cu operatorii aeriani din Republica Populară Chineză.

În plus, Ministerul Transporturilor și Comunicațiilor intenționează să consolideze imaginea internațională a mărcii pentru a fi mai mult asociată cu Taiwanul.

În timpul pandemiei COVID-19, Taiwanul a donat măști țărilor europene, etichetând marfa Taiwan Can Help, așa cum s-a subliniat în legislatură. Iar această marfă a fost transportată cu flota China Airlines. „Numele China Airlines inscripționat pe aeronave a creat confuzie în mass-media internațională, ceea ce a dus la interpretarea greșită că măștile au fost livrate de China. A provocat daune mari Taiwanului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.