blankblank

Blue Air se pregătește de reluarea activităților comerciale. Zborurile din luna iulie au FLEXI inclus.

0 3.983

Iulie inseamna vacanta si calatorii. In urma cu trei luni, restrictiile de zbor si de calatorie au devenit din ce in ce mai stricte in Europa si in Romania, iar mare parte din aeronavele lumii s-a asezat treptat la sol.

In tot acest timp, doar foarte putini aingajati ai companiilor aeriene au continuat sa zboare, sa intretina aeronavele ramase la sol si sa asigure continuitatea activitatii in aceste vremuri dificile pentru noi toti.

Blue Air se pregătește de reluarea activităților comerciale

Blue Air a organizat transporturi de masti, echipamente medicale si alimente sau zboruri de repatriere, incercand sa contribuie cu cat este posibil la lupta cu pandemia. Angajatii Blue Air au continuat sa raspunda, cat au putut de bine, la solicitarile pasagerilor ale caror planuri de viata si de calatorie au fost date peste cap.

A inceput numaratoarea inversa pentru luna iulie, iar Blue Air se pregateste cu entuziasm sa reia zborurile regulate si sa va poarte catre orizonturi albastre.

Avand in vedere cererile de calatorie primite pe pagina “zboruri la cerere” din cadru Blue Air, incepand cu 1 iulie veti putea zbura catre cele 47 cele mai solicitate destinatii in deplina flexibilitate.

Zborurile din luna iulie au FLEXI inclus

Dacă vă cumpărați bilete de avion în perioada 26-30 iunie pentru călătorii în perioada 1 – 31 iulie 2020, veți beneficia de optiunea FLEXI. Aceasta permite modificarea gratuita a datelor de calatorie pentru o perioada de 12 luni de la data initial programata a zborului.

Aceasta promotie este valabila pentru biletele Blue Air achizitionate pana pe 30 iunie. In acest fel, puteti acum sa cedati acelui implus irezistibil de a va rezerva mult-dorita vacanta, stiind ca aveti libertatea sa va razganditi mai tarziu.

Operațiunile Blue Air de la bazele din România

Vă reamintim că Blue Air a schimbat politica tarifară și a bagajelor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.