Blue Air revine pe zborurile spre Madrid și Barcelona, pentru început din Bacău

0 3.196

2020 este un an foarte greu pentru industria aeronautică și de travel. Au trecut 7 luni din cel mai trist an din istoria omenirii moderne. Au fost perioade când miliarde de oameni au fost obligați să stea în case, fără a călători.

Blue Air revine pe zborurile spre Madrid și Barcelona

Companiile aeriene au anulat milioane de zboruri și peste 16 000 de avioane au fost blocate la sol. Dar blocajul acesta nu poate fi la infinit. Începând cu luna iunie, lucrurile s-au mai schimbat și avioanele au început să zboare, dar nu la fel ca înainte.

Blue Air, una dintre sutele de companii aeriene afectate, și-a ajustat programul operațional, a redus numărul de rute / zboruri și chiar flota. Încă din luna mai am publicat planul operațional Blue Air, pregătit pentru 1 iulie 2020. La vremea respectivă ne-am mirat faptul că Blue Air a renunța la zborurile spre Madrid și Barcelona.

Dar iată că dorește să reia zborurile spre vestitele orașe ale Spaniei, pentru început din Bacău. Dacă situația economică nu se agravează și Guvernul României acordă împrumutul mult promis, Blue Air va continua să opereze zboruri și să-și onoreze promisiunile față de pasageri.

Bacău – Madrid cu Blue Air, din 2 octombrie

Astfel, de la 1 octombrie, Blue Air va relua zborurile pe rutele Bacău – Madrid și Bacău – Barcelona. Mai exact, ruta Bacău – Madrid va fi inaugurată pe 2 octombrie și va fi onorată cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de marți și vineri.

0B2801 Bacău 16:45 – 19:50 Madrid
0B2802 Madrid 20:40 – 01:25+1 Bacău

Bacău – Barcelona cu Blue Air, din 4 octombrie

În timp ce ruta Bacău – Barcelona va fi inaugurată pe 4 octombrie și va fi onorată cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri și duminică.

0B2907 Bacău 16:00 – 18:25 Barcelona
0B2908 Barcelona 19:15 – 23:30 Bacău

Așteptăm cu interes și reluarea zborurilor pe rutele București – Madrid și București – Barcelona.

Leave A Reply

Your email address will not be published.