Wizz Air reia zborurile dintre România și Suedia, de la 1 august 2020

0 4.930

După abrambureala listelor și a NOTAM-ului Romatsa, care suspendau zborurile spre Portugalia, Suedia, Turcia, Rusia, iată că șituația revine la normal și Wizz Air reia zborurile România – Suedia.

Oficial, Wizz Air suspendase zborurile din Romania spre Suedia, Portugalia, Israel si Emiratele Arabe Unite pe 20 iulie. Iar pe 25 iulie, conform unor noi actualizări de listă, Suedia și Portugalia reveneau pe ”verde”. Doar că toată această nesiguranță a zborurilor a determinat companiile aeriene să nu revină imediat pe rutele spre țările respective.

Însă de azi, 1 august, Wizz Air revine pe ruta București – Stockholm (marți, joi, sâmbătă). Iar din 3 august vor fi reluate zborurile pe ruta București – Malmo (luni, vineri). Din 2 august, Wizz Air va relua zborurile pe ruta Cluj – Malmo (joi, duminică). Orarele zborurilor le găsiți pe www.wizzair.com

Pe ruta București – Stockholm, tarifele pornesc de la 69 lei/segment, în timp ce, pe ruta București – Malmo, tarifele pornesc de la 119 lei/segment. Tot de la 119 lei/segment găsiți și pe ruta Cluj – Malmo.

De menționat faptul că cei ce călătoresc pe rutele România – Suedia nu vor sta în izolare / carantină. Nu există restricții de călătorie între cele 2 țări.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.