Blue Air desfășoară programul „Zboară în țară”. Zeci de zboruri săptămânale între marile orașe ale României.

0 2.518

Blue Air îi reconectează pe români cu locurile și oamenii care le sunt dragi, care îi definesc și îi inspiră. Zborurile interne Blue Air aduc România împreună, reunind Bucureștiul, Oradea, Baia Mare, Timișoara, Bacăul, Iașiul și Clujul într-un program de zbor care oferă cea mai bună conectivitate, accesibilitate și flexibilitate pentru călătoriile în țară.

Blue Air își propune să promoveze călătoriile în țară și să încurajeze atât descoperirea și redescoperirea atracțiilor turistice și tradițiilor locale, cât și valorificarea potențialului cultural și economic al fiecărei destinații în parte, mizând pe conexiuni rapide și accesibile.

blank
Blue Air desfășoară programul „Zboară în țară”

Prețurile zborurilor pe rutele interne Blue Air pornesc de la 9.99 euro pe segment, iar durata zborului este de 55 minute. În mai puțin de o oră poți călători din București spre unul dintre principalele orașe ale României, iar prețul unui bilet de avion este mai mic în comparație cu orice alt mijloc de deplasare.

Zborul se desfășoară în deplină siguranță, pentru ca Blue Air aplică un protocol de maximă siguranță sanitară atât la bord, dara și în timpul operațiunilor de îmbarcare și debarcare.

Blue Air va opera până la 42 de zboruri săptămânale pe cele 7 rute interne

  • București – Timișoara: 12 zboruri /săptămâna FRECVENTA SUPLIMENTATA
  • București – Cluj Napoca: 9 zboruri /săptămâna FRECVENTA SUPLIMENTATA
  • București – Iași: 6 zboruri /săptămâna FRECVENTA SUPLIMENTATA
  • Bucuresti – Baia Mare: 4 zboruri / saptamana
  • București – Oradea: 4 zboruri /săptămâna
  • Bacău – Bucuresti Otopeni: 4 zboruri / saptamana
  • Bacău – Cluj Napoca: 3 zboruri / săptămână

Datorită acestor zboruri interne operate de Blue Air, în 2017 am reușit să #UnimRomânia în cadrul unui frumos trip. Și tot datorită acestor zboruri, am reușit să călătorim ieftin și rapid la Iași, Cluj, Timișoara și, mai nou, Oradea.

În perioada aceasta incertă pentru călătorii peste hotare, vă recomandăm să redescoperiți România.

Leave A Reply

Your email address will not be published.