Peste 100 de angajați Aeroflot sunt acuzati de contrabanda cu iPhone-uri, iPad-uri si Apple Watch

0 731

O anchetă efectuată de FBI, Biroul de Vamă şi Protecţia Frontierelor și alte agenții guvernamentale a scos la iveală o contrabandă cu bunuri electronice în valoare de 50 de milioane de dolari. Ancheta a condus la peste 100 de angajați Aeroflot Airlines, care erau implicați în această contrabandă cu iPhone, iPad și Apple Watch în Rusia.Statele Unite a revocat vizele a 113 angajați Aeroflot implicați în contrabanda de milioane de dolari. S-a raportat că majoritatea dispozitivelor electronice de contrabandă, inclusiv iPhone-uri, iPad-uri și ceasuri Apple, au fost furate.

Într-o declarație, avocatul Seth DuCharme a menționat: „Inculpații erau membri ai unei rețele internaționale de contrabandă. Se folosea o rețea de operatori în Statele Unite și în Rusia pentru a ocoli legile și reglementările SUA privind exportul de bunuri electronice.”

În urma anchetei, 10 persoane care locuiau în Brooklyn și Moscova au fost acuzate de transportul bunurilor furate, lipsa informațiilor de export, exportul ilegal de dispozitive electronice.

Leave A Reply

Your email address will not be published.