Blue Air a mărit limita de greutate a bagajului de cabină de la 7 kg la 10 kg

2 386

Wizz Air a anunţat, săptămâna trecută, noua politică a bagajului de cabină. Blue Air vine astăzi şi anunţă că a mărit limita de greutate a bagajului de cabină de la 7 kg la 10 kg.Astfel, toţi cei care vor călători cu Blue Air, începand cu 28 octombrie 2012, indiferent de când şi-au achiziţionat biletele, vor avea o piesă de bagaj GRATUITĂ de 10 kg, care trebuie să se încadreze în dimensiunile standard de 55 x 40 x 20 cm şi trebuie să intre cu uşurinţă în sizerul de bagaje de mână de la ghişeele de check-in/îmbarcare din aeroport.

În continuare, copiii până în 2 ani (infant) nu pot avea bagaj de mână, dar au dreptul la un bagaj de cală gratuit de până la 32 kg.

În cazul în care pasagerii au aparatura electronică (aparate foto, laptop, ipad) sau poşete/borsete este necesar ca acestea să fie introduse în bagajul de mână.

Exceptie fac produsele achiziţionate din magazinele Duty Free din aeroport, care vor fi acceptate separat bagajului de mână şi vor fi transportate – în continuare – gratuit.

Să nu uităm de faptul că-ţi poţi planifica călătoriile până în octombrie 2013, pentru ca Blue Air a introdus orarul de vara cu perioada de călătorie: 31 martie – 26 octombrie 2013.

Leave A Reply

Your email address will not be published.