fbpx Blue Air a deschis programul pana in octombrie 2013

Cu Blue Air poţi planifica călătoriile până în octombrie 2013

1 241
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Nici nu a început sezonul toamnă/iarnă 2012-2013, că operatorul low-cost Blue Air a introdus în sistem programul până în octombrie 2013. Acum vă puteţi planifica vacanţele şi călătoriile pentru 2013.

Conceptul de smart flying se adresează celor care călătoresc mult cu avionul în interes personal sau de afaceri, celor care ştiu că biletele de avion cumpărate din timp sunt foarte ieftine şi celor care au învăţat să-şi planifice din timp vacanţele. Blue Air a introdus orarul de vară cu perioada de călătorie: 31 martie – 26 octombrie 2013.

Puteţi rezerva bilete cu preţuri începând de la 14.99 euro/segment, cu taxe de aeroport incluse, locuri limitate. Eu am căutat pentru luna august şi cu greu am găsit ceva sub 200 lei pentru Paris, doar pe un segment, dar vă las pe voi să căutaţi cu atenţie!

Pe ce rute operează Blue Air:
Din București în: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Larnaca, Lisabona, Luton, Madrid, Malaga, Milan, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia, Venetia.

Din Bacău în: Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milan, Paris, Roma, Torino.

Din Sibiu în: Stuttgart

1 comentariu
  1. […] nu uităm de faptul că-ţi poţi planifica călătoriile până în octombrie 2013, pentru ca Blue Air a introdus orarul de vara cu perioada de călătorie: 31 martie – 26 […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.