fbpx TAROM reduce tarifele la bilete cu 15%

TAROM reduce tarifele la bilete cu 15%

0 236
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

TAROM îşi reduce tarifele cu 15% pentru toate zborurile operate cu aeronave proprii, cu plecare din România către toate destinaţiile externe. Reducerea nu se aplica tarifelor promotionale din grila , iar oferta nu se cumulează cu alte promoţii.

Se pare că toamna se numără şi promoţiile la biletele de avion. Compania TAROM vine în întâmpinarea pasagerilor săi printr-o nouă ofertă pentru biletele de avion, valabilă pe rutele cu plecare din România.

Biletele vor putea fi cumpărate în perioada 29 octombrie – 04 noiembrie 2012 de pe site-ul www.tarom.ro, din orice agenţie TAROM sau de la orice agent acreditat TAROM, iar perioada de călătorie este cuprinsă între 15 ianuarie -15 februarie 2013.

Oare unde se poate zbura la început de an, în plină iarnă? Spre exemplu ar merge o călătorie la Paris de Sfântul Valentin, 14 februarie 2013. Poate undeva în Germania sau poate doriţi să vizitaţi Viena. Aşteptaţi perioada 29 octombrie – 04 noiembrie şi vânaţi promoţiile!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.