Black Friday 2018: promoții la bilete avion de black friday

Black Friday 2018 pe stil american se sărbătorește pe 23 noiembrie 2018. La nivel global, fiecare și-a făcut politica de marketing după cum a poftit. Însă multe companii aeriene au păstrat principalele promoții la biletele de avion pentru această zi de 23, vineri, vinerea neagră.

0 807

Sunteți curioși să aflați ce promoții sunt la biletele avion de black friday 2018? În acest articol încercăm să centralizăm cât mai multe oferte de la companiile aeriene. Menționăm că Black Friday (Vinerea Neagră) își are originile în Statele Unite și reprezintă cel mai mare festival de reduceri.

În 2017, comercianții din Statele Unite au vândut de peste 5 miliarde de dolari, o sumă înregistrată doar pe vânzările online. Pe partea de offline, probabil că suma e muult mai mare.

Dar Black Friday nu mai înseamnă de mult doar gadgeturi, televizoare și laptop-uri la prețuri foarte bune, ci și vacanțe, bilete de avion și alte servicii la prețuri reduse. Companiile aeriene din întreaga lume au început să adopte Black Friday în strategia de marketing.

Astfel, în acest an lista companiilor aeriene participante la Black Friday e mare. Bine, unele dintre acestea au decis să organizeze campanii de tipul Cyber Week ca să fie sigure că prind Ziua Recunoștinței și Black Friday 2018.

Promoții la bilete avion de black friday 2018

Air France – Pentru Black Friday, transportatorul francez a pregătit o oferta specială pentru România. Prin folosirea codului BLACK406, puteți beneficia de reduceri de până la 75€. Însă campania este supusă unor termeni. E valabilă pentru rezervări efectuate în perioada 23 noiembrie – 25 noiembrie.

RYANAIR – cel mai mare transportator low-cost din Europa are în desfășurare Cyber Week. Zilnic, oferă diferite promoții la biletele de avion. A început cu prețuri de la 5€/segment pentru zborurile din România. La nivel european, încă mai are tarife de la 3€/segment pentru numeroase zboruri din Spania, Marea Britanie, Germania. Oferta e valabilă până pe 26 noiembrie 2018.

– Aer Lingus – Transportatorul național al Irlandei a pregătit oferta de Black Friday. Cuprinde bilete de avion la prețuri reduse spre diferite destinații din Statele Unite. Oferta e valabilă până pe 28 noiembrie, în limita locurilor disponibile.

– Norwegian – Oferta de Black Friday a companiei low-cost Norwegian cuprinde reduceri de 15% pe zborurile din Statele Unite spre Europa și 30% pe zboruri din New York-JFK și Ft. Lauderdale spre Caraibe. Pentru a beneficia de aceste reduceri, trebuie să folosiți codul: EVERYROUTE18! Oferta e valabilă până pe 26 noiembrie 2018

Southwest – Cel mai mare transportator low-cost din Statele Unite oferă reduceri între 125$ și 250$ la pachetele turistice, avion + cazare, în Statele Unite și pe plan internațional. Are și prețuri bune la biletele de avion pe zborurile interne din Statele Unite. Southwest zboară spre 99 de destinații din 40 de state. Oferta e valabilă până pe 3 decembrie 2018.

WestJet – Transportatorul low-cost canadian are o promoție valabilă inclusiv astăzi, 23 noiembrie 2018. Oferta de Black Friday cuprinde prețuri foarte bune la zborurile din Canada spre destinațiile din Statele Unite.

Air Canada – Transportatorul național al Canadei vine cu o promoție internațională de Black Friday. Are prețuri bune spre destinații din Statele Unite, Europa, Asia și spre diferite zona de vacanță. Oferta e valabilă până pe 25 noiembrie 2018.

Delta Air Lines – Unul dintre cei mai mari transportatori din Statele Unite vine cu prețuri foarte bune pe zborurile spre Europa. Oferta e valabilă până pe 25 noiembrie 2018.

– Cathay Pacific – Transportatorul aerian cu baza la Hong Kong a dat startul de Black Friday cu promoții la biletele de avion pentru zboruri spre Statele Unite. Sunt tarife de la 593$, cum ar fi Los Angeles – Hong Kong sau New York – Hong Kong. Poate este cineva interesat :). Sper să fie de folos! Oferta e valabilă până pe 27 noiembrie.

WOW Air – Transportatorul ultra low-cost a pregătit de Black Friday campania ”PURPLE FRIDAY”. Deloc surprinzătoare această campanie dacă ne uităm la culoarea în care sunt vopsite avioanele acestei companii. Oferta cuprinde bilete de avion de la 69$ pe zborurile între Statele Unite și Europa. Campania este valabilă până pe 25 noiembrie 2018.

easyJet – Transportatorul low-cost britanic a pregătit o ofertă atractivă de Black Friday, cu reduceri de până la £50 la peste 60 000 de city break-uri. Condiția de bază este să stați minim 3 nopti. Oferta e valabilă pentru cameră dublă, zboruri dus-întors. Simulați pe pagina dedicată ofertei și vedeți ce vă atrage. easyJet nu zboară din/spre România, dar avem mulți cititori din Europa :). Să vă bucurați de vacanțe!

– Scandinavian Airlines (SAS) – De Black Friday, SAS a pregătit tarife de la 399$ pentru zboruri între Statele Unite și destinațiile din Scandinavia: Oslo, Copenhaga, Stockholm și Helsinki. Pentru cei ce doresc să călătorească spre alte destinații europene, cum ar fi Paris și Amsterdam, tarifele pornesc de la 499$. Oferta e valabilă până pe 26 noiembrie 2018.

– Emirates – Una dintre cele mai mari companii aeriene la nivel global, care înregistrează profit an de an, a anunțat oferta de Black Friday. Emirates vine cu prețuri foarte bune pentru zboruri cu plecare din Statele Unite spre întreaga rețea operațională. Așa cum ne așteptam, la fel ca și celelalte companii aeriene, pun focus pe oferte din/spre Statele Unite. O ofertă bună mi se pare pe ruta Milano – New York cu tarife de la 449$. Oferta este valabilă până pe 24 noiembrie.

British Airways – Transportatorul național britanic vine de Black Friday cu 30% reducere la hoteluri doar în cazul în care vă rezervați pachete de tip city break (avion + cazare). Oferta e valabilă până marți, 27 noiembrie.2 exemple cu plecare din București: city break la Londra cu tarife de la 249€ (zbor București – Londra + 2 nopți de cazare); city break New York de la 1049€ (zbor București – New York + 3 nopți de cazare).

Wizz Air – De Black Friday, wizz Air a pregătit Pink Friday cu reduceri de 20% la toate zborurile, pe toate destinațiile. Oferta este valabilă astăzi, 23 noiembrie 2018. Discountul se aplică la prețurile cu taxele incluse.

– TAROM – Transportatorul național al României a pregătit o promoție de Black Friday cu reduceri de 20% la biletele de avion pentru zborurile externe. Oferta este valabilă în perioada 23-28 noiembrie. Călătoriile trebuie să fie programate în perioada 15 ianuarie – 28 februarie 2019.

Lista în curs de actualizare…Refresh!

Leave A Reply

Your email address will not be published.