blank

[Oferta RYANAIR] Cyber Week cu tarife de la 4€

RYANAIR a lansat promoția ”Cyber Week” cu tarife imbatabile. Dacă vă grăbiți, mai aveți șansa să prindeți bilete de la 4€ pe ruta București - Timișoara.

1 862

RYANAIR a lansat ””. Vor fi 8 zile cu promoții la biletele de avion. Debutul acestei campanii vine cu prețuri de la 4€ pe ruta București – Timișoara și de la 4.9€ pe alte rute cu plecare din București.

Totodată, ziua unu debutează cu o promoție masivă de vară, cu până la 30€ reducere pentru zborurile dus-întors din întreaga rețea de rute europene. Oferta se aplica pentru călătorii în perioada aprilie – septembrie 2019, care trebuie rezervate până astăzi la miezul nopții, (ora 24:00 Luni).

Timișoara – București de la 4€

Adițional acestei promoții ”Cyber Week”, Ryanair mai lansează o ofertă pentru bagaje cu 10% reducere pentru toate bagajele înregistrate, rezervate în această săptămână.

Revenind la prețuri, grăbiți-vă să mai prindeți tarifele de la 4.9€/segment pentru zboruri cu plecare din București spre Bruxelles, Berlin, Milano, Atena, Pescara, Roma sau Paphos. Nici tarifele de la 9.8€/segment nu sunt de neglijat. Acestea se regăsesc pe zboruri spre Londra, Amman și Viena.

Dacă aveți în plan să vă plimbați cât mai mult în city break-uri, acum este momentul să vi le programați pe următoarele. Aceste bilete se vând foarte repede. Grăbiți-vă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.