Bază Wizz Air la Cracovia de la 1 mai 2019 și 12 rute noi

Wizz Air a anunțat astăzi cea de-a 26-a bază, în Cracovia. Compania va aloca două aeronave Airbus A321 la aeroportul din Cracovia în mai și în septembrie 2019. Odată cu lansarea bazei, Wizz Air anunță și 12 noi rute către nouă țări din Cracovia, cu începere din aprilie 2019. Biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau din aplicația de mobil, la prețuri începând de la 19.99 EUR.

0 377

În 2019, Wizz Air va aloca 2 aeronave de tipul Airbus A321ceo la Cracovia. Pe 1 mai 2019, Wizz Air va inaugura a 26-a bază din rețea. Aceasta va fi și cea mai nouă din Polonia, după Varșovia, Katowice, Gdansk și Wroclaw.Bază Wizz Air la Cracovia

Parte din procesul de extindere WIZZ, compania va continua să își dezvolte operațiunile din Polonia pentru a le oferi pasagerilor și mai multe oportunități de călătorie.

Baza din Cracovia reprezintă o investiție WIZZ de 240 de milioane de dolari (costul celor 2 avioane) în Polonia și creează 80 de noi locuri de muncă directe în cadrul companiei.

Cele două noi aeronave Airbus A321 vor contribui la deschiderea a 12 rute noi din Cracovia, cu zboruri directe spre: Londra, Kiev, Bari, Catania, Larnaca, Nisa, Turku, Billund, Doncaster, Kharkiv, Oslo și Kutaisi.

Cel mai mare oraș din sudul Poloniei și unul dintre cele mai animate orașe din Europa oferă turiștilor tot ce au nevoie pentru o vizită de weekend sau chiar pentru o ședere mai lungă.

Clădiri istorice, huburi culturale, viața de noapte modernă și oferta vastă de oportunități de shopping, Cracovia are de toate pentru toate gusturile.

Cracovia, care a fost capitala Poloniei Regale, oferă numeroase puncte de interes: cartierul evreiesc fascinant, Kazimierz și orașul vechi minunat, nenumărate restaurante, cluburi și baruri.

WIZZ oferă acum 188.000 de locuri pe cele 12 rute din Cracovia. În 2019, Wizz Air va oferi un total de peste 11 milioane de locuri pe 165 de servicii către și din Polonia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.