Black Friday 2018 în Turism: Europa Travel – reduceri de 40%

În România, Black Friday a ajuns să fie sărbătorit după cum dictează unii comercianți foarte mari sau după cum este creativ omul de la marketing. Așa se face că, în România, marele Black Friday 2018 a fost sărbătorit pe 16 noiembrie pentru că așa a decis eMAG: Însă apreciem faptul că mai sunt firme care merg pe tradiționalul Black Friday, cel american. Acesta se sărbătorește în jurul datei de 23 noiembrie 2018.

0 568

Dacă vorbim de Black Friday 2018 în turism, aici constatăm că unii au sărbătorit festivalul reducerilor pe 16 noiembrie, însă avem și agenții dornice să sărbătorească pe modelul american.

Una dintre agenții este Europa Travel, care a decis să organizeze festivalul reducerilor pe 23 noiembrie 2018, odată cu americanii.

Europa Travel – reducere de 40%

Pentru cei ce doresc să-și plănuiască vacanțele pentru 2019, Black Friday 2018 la Europa Travel vine cu reducere de 40% la orice vacanță achitată integral online cu cardul. Un mod frumos de a încuraja plățile cu cardul.oferte-black-friday-europa-travel

Acest ”orice” se referă la orice vacanță aflată în lista promoțională. Am aruncat o privire și am văzut că sunt câteva oferte interesante pe Grecia, Turcia și Bulgaria, dar și pe câteva circuite cu autocarul.

Pentru mai multe informații despre oferta de black friday, contactați un agent de turism Europa Travel.

Leave A Reply

Your email address will not be published.