Ne pregătim de BIAS 2022! Ediția a XII-a BIAS 2022 va avea loc pe 3 septembrie!

2 4.691

Update 4 iulie 2022: Cel mai mare show aerian din România – Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS), ediția a XII-a, se va desfășura sâmbătă, 3 septembrie 2022, la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și ROMAERO.

După o absență de doi ani, cel mai impresionant spectacol aviatic din România revine cu o ediție dedicată primei femei parașutist din România, Smaranda Brăescu, dar și celebrării celor 110 ani de la înființarea Aeroportului Bănesasa.

Organizatorii – Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Forțele Aeriene Române, Aeroclubul României, ROMAERO, ROMATSA și Clubul Sportiv AIBO – promit un show la înălțimea renumelui obținut în cele 11 ediții ale BIAS desfășurate din 2009 încoace. Vom reveni cu detalii despre invitații români și străini precum și despre programul evenimentului.

Știrea inițială: După 2 ani de pauză, avem semnale din piață că se pregătește BIAS 2022. Sperăm ca a XII-a ediție de BIAS să se organizeze în 2022. Ne dorim ca anul acesta să avem BIAS. Ne este dor de BIAS. Se zvonește că va fi pe 3 septembrie 2022.

Anual, Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition strânge la București peste 100 de avioane, în evoluţii aeriene şi expuse publicului, sute de piloți și parașutiști, dar și mii de pasionați de avioane și aviație.

Din păcate, 2020 și 2021 au fost fără BIAS pentru că pandemia de COVID-19 a venit la pachet cu numeroase restricții și reguli organizatorice, toate acestea făcând imposibil de pregătit un asemenea airshow.

Ne este dor de BIAS

Vom reveni cu informații despre data când va avea loc BIAS și despre invitații speciali. Sperăm să avem BIAS în 2022

2 Comentarii
  1. […] Evenimentul din anul acesta va avea loc sambata, 3 septembrie in incinta ROMAERO si a Aeroportului International Bucuresti Baneasa „Aurel Vlaicu”, iar intrarea va fi gratuita pentru toate persoanele. […]

  2. […] mai despart câteva zile până la cel mai așteptat show aviatic din România – BIAS 2022. Acesta va avea loc pe 3 septembrie, începând cu ora 10:00. Intrarea este LIBERĂ! Accesul se […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.