blank

Farnborough International Airshow 2020 va avea loc în perioada 20-24 iulie

0 832

Într-un comunicat de presă, care a fost emis pe 5 martie 2019, organizatorii Farnborough International Airshow au anunțat că ediția din 2020 va avea loc în perioada 20-24 iulie. Astfel, putem constata că evenimentul își va restrânge desfășurarea de la 7 zile la 5 zile.

Inițial, evenimentul a fost anunțat pentru perioada 20-26 iulie, cuprinzând și weekend-ul pentru publicul larg.

Însă ediția din 2020 se va focusa mai mult pe partea comercială. Va fi eliminat weekend-ul pentru publicul larg, însă ziua de 24 iulie va fi dedicată tinerilor pasionați de avioane și zboruri, care vor să urmeze o carieră în industrie.

Farnborough International Airshow 2020

Decizia aceasta va dezamăgii foarte multă lume, însă Farnborough International Airshow revine la originile sale. Un eveniment comercial, cu focus pe tehnologie și business.

Farnborough International Airshow este unul dintre cele mai importante evenimente de comerț aerospațial din lume. În 2018, expoziția bienală a găzduit peste 1.500 de expozanți și a salutat peste 80.000 de vizitatori din 112 de țări. În fiecare zi a show-ului, vizitatorii au putut admira expoziția statică, care a fost formată din cele mai noi aeronave comerciale și militare.

Acestea fiind spuse, Farnborough International Airshow 2020 își va deschide porțile pe 20 iulie. Expozanții vor putea prezenta noile tehnologii din domeniu, companiile aeriene vor anunța noile achiziții. Toți cei prezenți vor putea lua parte la diferite conferințe, unde vor lua cuvântul oameni importanți din industria aerospațială.

Leave A Reply

Your email address will not be published.