Formația Baltic Bees revine la BIAS 2019 (foto)

0 969

Spre bucuria pasionaților de avioane și zboruri, echipa letonă Baltic Bees Jet Team revine la BIAS!

La #BIAS2019, Baltic Bees vor evolua cu șase avioane L-39C Albatros, avioane de instruire, cu reacţie şi două locuri. Albatrosul este special şi foarte popular datorită caracteristicilor tehnice excelente, aerodinamicii impecabile şi manevrabilităţii.

Echipajul Baltic Bees este format din 6 piloţi experimentaţi, având la activ mii de ore de zbor. Liderul echipei este Artyom Soloduha, un tânăr pilot cu 700 de ore de zbor la activ, a cărui poreclă este Maverick.

Baltic Bees la BIAS 2019

Manevra de zbor preferată este “crazy bee”. Cel mai experimentat membru al echipei este Valery Sobolev, pilot instructor cu 3500 de ore de zbor la activ. Porecla sa binemeritată este “God Father”, iar schema preferată de zbor este “bell”.

Poze BIAS 2013 – Zbor în crepuscul

Echipajul este completat de Igor Yudkin „Major”, cu 2200 ore de zbor, Anatoly Perekriostov „Maestro”, pilot cu 3100 ore de zbor, Alexander Zarinsh „Smoke”, cu 2200 ore de zbor și cel mai nou membru al echipei, Alessandro Scorrano, pilot cu 1500 ore de zbor.

baltic-bees-bias-2019

Îi puteți întâlni pe 24 august, la BIAS 2019. Evenimentul va avea loc, așa cum suntem obișnuiți, la Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu – Băneasa. Intrarea este liberă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.