Bagaj de mână de 10kg este gratuit pe zborurile RYANAIR pentru 2 milioane de pasageri

0 330

Ryanair a confirmat astăzi, 6 septembrie, că va oferi un bagaj gratuit de 10kg tuturor celor 2 milioane de clienți, fără prioritate, care au rezervat bilete înainte de 31 august, dar pentru a călători după 1 noiembrie. Vă reamintim că de la 1 noiembrie, RYANAIR va modifica iar politica bagajelor de mână, introducând un nou serviciu menit să elimină toate întârzierile de zboruri asociate bagajelor de la porți.Bagaj de mână de 10kg, gratuit pe zborurile RYANAIR

Toți acești 2 milioane de clienți fără prioritate au fost informați, astăzi, prin email că un bagaj înregistrat, gratuit, de 10 kg, a fost adăugat rezervării lor. Mai mult, sunt aproximativ 50 000 de pasageri care au rezervat pe/după 31 august, dar au achiziționat serviciul ”Îmbarcare Prioritară” (ca serviciu separat) pentru călătorii după 1 noiembrie. Toți acești pasageri au primit un ramburs de €8, costul serviciului ”priority boarding”, însă Ryanair le va permite în continuare să călătorească cu prioritate în mod gratuit.

Se pare că Moș Crăciun vine mai devreme de la RYANAIR. Toți clienții fără prioritate, care și-au făcut rezervarea înainte de 31 august, nu vor fi penalizați în niciun fel de introducerea serviciului de bagaj înregistrat la preț redus de 8€, care se va aplica de la 1 noiembrie. Pasagerii vor putea să-și înregistreze bagajul gratuit de 10kg, la aeroport, în ziua călătoriei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.