TAROM susține educația: romane ilustrate cadou pentru copii

TAROM susține educația! Pasagerii cu vârsta până la 16 ani vor primi romane ilustrate clasice din colecția Supererou S’cool.

0 237

Este un gest simplu prin care TAROM dorește să le transmitem pasagerilor că susține educația prin lectură. Toți părinții, care vor călători alături de copii pe cursele TAROM, începând din 7 septembrie și până pe 15 septembrie, vor primi cadou un roman ilustrat clasic. Promoția TAROM este valabilă pe toate cursele TAROM.

“Companiile aeriene prezintă variate programe de fidelizare a pasagerilor, cu accent pe cei mici. Experiența de zbor pentru copii este una specială, de ținut minte. Noi, la TAROM, ne-am gândit în acest an să facem ceva diferit. Să le transmitem copiilor și pasagerilor noștri mulțumiri pentru că aleg TAROM, dar în același timp să lansăm un mesaj public puternic de susținere a educației, marcând în același timp începerea anului școlar. Vă așteptăm la bordul aeronavelor noastre pentru a marca, împreună, începerea anului școlar. TAROM vă duce oriunde vă poartă imaginația.”, a declarat Werner Wolff, CEO TAROM.

Leave A Reply

Your email address will not be published.