Avioanele Boeing 737 MAX raman la sol pana la mijlocul anului

0 1.140

Avem vești mai puțin bune sau foarte bune de la Boeing, depinde din ce unghi le privești. Avioanele Boeing 737 MAX rămân la sol. Nu vor zbura mai devreme de mijlocul acestui an.


Marele producător american de avioane a emis un comunicat de presă prin intermediul căruia anunță că FAA și alte autorități abilitate vor decide când vor recertifica avioanele MAX. Și când vor ridica interdicția de zbor pentru acestea.

Iar previziunile Boeing arată spre mijlocul anului 2020. Deci va mai dura ceva timp până când vom putea vedea în zbor noile Boeing 737 MAX.

Boeing 737 MAX mai are de așteptat până la noi zboruri

Familia de avioane Boeing 737 MAX a intrat într-un amplu proces de verificare, reabilitare și recertificare. De când au fost consemnate la sol și până în prezent, autoritățile acreditate și reprezentanții Boeing au lucrat împreună la acest amplu proces de verificare. În tot acest timp, au fost descoperite numeroase nereguli de producție (mai mari sau mai mici), au fost depistate nereguli și în procesele anterioare de certificare ale avioanelor.

Boeing este încrezător în faptul că avioanele 737 MAX vor zbura iar. Și promite că va fi cel mai sigur avion comercial existent pe piață. Adevărul e că noile MAX-uri vor fi analizate foarte bine. Iar problemele vor fi rezolvate. FAA, Boeing și celelalte autorități din aviație nu-și permit un nou eșec.

Rămâne de văzut ce se va mai întâmpla cu avioanele MAX. Până la noi zboruri, Boeing a stopat producția avioanelor 737 MAX pentru că nu mai are loc unde să le depoziteze. Sunt sute de avioane 737 MAX depozitate prin diferite parcări publice și aeroporturi secundare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.