fbpx Boeing suspendă producția de avioane Boeing 737 MAX. Oare de ce?

Boeing suspendă producția de avioane Boeing 737 MAX. Oare de ce?

0 744
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Boeing a confirmat că va suspenda producția de avioane 737 MAX. Mass-media s-a grăbit să-i plângă de milă gigantului Boeing și cum ”se duce la vale” unul dintre cei mai mari producători de avioane comerciale din lume, dar și cu ramificații în zona militară și cosmică.

În realitate, Boeing suspendă producția de avioane 737 MAX pentru că nu mai are unde să le depoziteze. Iar recertificarea lor a fost amânată pentru 2020. Vorba unor oameni din industrie. Dacă 737 MAX va fi recertificat, am putea spune că va fi cel mai sigur avion din lume. Boeing și instituțiile abilitate cu verificările fac tot posibilul ca noile avioane să fie cele mai sigure, confortabile și performante.

Chiar Boeing a declarat că suspendarea producției va putea prioritiza livrarea celor deja stocate. Și nici nu se vor face disponibilizări.

STOP Boeing 737 MAX

În acest moment, Boeing are peste 400 de avioane 737 MAX stocate prin diferite parcări. Bazele sale au devenit neîncăpătoare. La care mai adăugăm și aeronavele 737 MAX livrate, care au ajuns și ele să ocupe locuri pe diferite platforme ale aeroporturilor din întreaga lume.

Prin suspendarea producției de avioane 737 MAX, Boeing va reuși să-și mai diminueze din pierderi. Încă nu se știe exact pentru cât timp va fi stopată producția de noi avioane 737 MAX, dar momentan nu vor fi făcute disponibilizări. Angajații vor continua să lucreze la linia de avioane 737 sau repartizați la alte departamente.

Undeva spre finalul lunii ianuarie, Boeing a promis că va reveni cu informații! Așteptăm!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.