Autobuzele Flibco.com vor asigura transferul de la aeroportul din Bruxelles spre mai multe orașe din Belgia!

0 423

Începând cu 23 iunie 2022, autobuzele Flibco.com vor începe cursele de la aeroportul din Bruxelles. Această colaborare este un plus important la oferta de transport de la aeroportul din Bruxelles și consolidează și mai mult poziția aeroportului ca hub intermodal. 

Flibco, expertul european în transportul aeroportuar, va conecta direct aeroportul din Bruxelles cu orașele Bruges, Gent, Anvers, Liège, Lille, Breda, Eindhoven și Maastricht. Oferta de transfer este completată cu o soluție inovatoare Door2Gate care acoperă majoritatea Brabantului, inclusiv Leuven, precum și orașul Bruxelles și Namur.

Aeroportul din Bruxelles salută Flibco.com ca nou partener de transport terestru. Noua colaborare vine la timp pentru vacanțele de vară. Flibco.com va începe cu două noi linii de autobuz pe 23 iunie 2022. O conexiune de la Aeroportul Bruxelles la și dinspre Bruges, cu oprire și în orașul Gent, și o legătură cu Lille. Ambele linii cu plecări aproximativ la fiecare 1h30, Biletele vor avea un preț de lansare de 4,99 EUR până la sfârșitul lunii iulie. Legăturile cu celelalte cinci orașe sunt așteptate să înceapă în octombrie.

Autobuzele navetă Flibco.com reprezintă o completare importantă la oferta de transport din / spre aeroportul din Bruxelles și va oferi călătorilor posibilitatea de a călători spre diferite orașe regionale. Cursele vor începe la ora 04:00 și vor fi disponibile până la ora 23:45, ținând cont de orarul de zbor al aeroportului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.