Promoții la costume de baie, tricouri, sandale, pantaloni, cămăși! Descoperă selecția de vară la ținute cu aer de vacanță!

0 14

A venit vara și cu toții așteptăm cu nerăbdare să plecăm în mult așteptata vacanță. După doi ani de pandemie, scoatem trolerele de la naftalină și începem să le pregătim pentru viitoarele călătorii, doar că avem surpriza să constatăm că unele ținute nu ne mai vin, altele sunt demodate, învechite.

În ajutorul nostru vine eMAG, care are o super ofertă la ținutele cu aer de vacanță! Găsim oferte la tinute de vară pentru EA, cum ar fi rochii și fuste, tricouri, bluze, pantaloni, sandale, dar și la costume de baie.

Se recomandă ca în sezonul estival să purtăm haine deschise la culoare și cât mai lejere. Nu se recomandă să stăm la plajă în mijlocul zilei, când soarele dogorește cel mai puternic și radiațiile UV sunt la intensitate maximă. În intervalul orar 10:00 – 17:00, se recomandă să ne expunem cât mai puțin la soare.

Este bine să ne dăm cu cremă pentru protecție solară pe toată durata zilei, la intervale regulate de timp, chiar dacă nu stăm la plajă. Din ținuta zilnică, nu trebuie să lipească șapca sau pălăria și nici ochelarii de soare.

Costume de baie

Nici bărbații nu sunt neglijați, existând oferte la ținutele pentru EL, cum ar fi tricouri, cămăși, pantaloni, șlapi și costume de baie.

costume baie
Costume baie barbati

Profitați de noile oferte pentru a vă actualiza garderoba de vacanță. Promoțiile prezentate în cadrul acestui articol sunt valabile în perioada 2 – 19 iunie, în limita stocului disponibil.

Leave A Reply

Your email address will not be published.