Austrian Airlines reia zborurile spre Montreal și New York, începând cu mai 2021.

0 370

Austrian Airlines mărește numărul zborurilor long-haul în programul de vară. Din luna mai, transportatorul național al Austriei va zbura din nou de trei ori pe săptămână spre Montreal și New York JFK.


Deoarece cursa spre Newark se află deja în program, numărul total al zborurilor spre New York va ajunge la opt pe săptămână, începând cu luna mai.

Alte destinații vor fi reluate de la sfârșitul lunii martie.

Austrian Airlines a anunțat încă de săptămâna trecută creșterea numărului destinațiilor care vor fi deservite în programul de vară. De la sfârșitul lunii martie, vor fi reluate zborurile spre Barcelona, ​​Dubrovnik și Florența.

Hanovra va fi deservită din nou de Austrian Airlines pentru prima dată din 2009. În plus, numeroase destinații de vacanță vor fi oferite, din nou, în Grecia, Italia și Spania. În rețeaua de rute intercontinentale, Amman, Bangkok, Chicago și Tokyo sunt din nou în programul de zbor.

Pe site-ul Austrian Airlines, pasagerii găsesc informații despre călătoriile în timp de pandemie, dar și despre măsurile obligatorii ce trebuie respectate: purtarea obligatorie a măștilor, reglementările de călătorie specifice țărilor de destinație sau posibilitatea rezervărilor flexibile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.