JetBlue a recepționat primul avion Airbus A321neo configurat cu Clasa Premium Mint.

0 694

JetBlue a recepționat primul avion Airbus A321neo configurat cu clasa reimaginată premium Mint® a companiei aeriene, oferind un aspect nou la bord și numeroase avantaje care diferențiază compania aeriană de alți transportatori americani.

Avionul a fot recepționat de compania JetBlue la Aeroportul Internațional John F. Kennedy (JFK) din New York de la unitatea de producție Airbus din Hamburg (Germania).

Flota JetBlue cuprinde 270 de avioane Airbus.

A321neo JetBlue Mint oferă 16 apartamente Mint, două studiouri Mint ™ și 144 de locuri. Aeronava va opera inițial zboruri selectate între New York-JFK și Aeroportul Internațional Los Angeles (LAX) în această vară.

Prin această ultima livrare, aduce numărul total de aeronave Airbus din flota JetBlue la 270 de avioane. Avionul este al 16-lea A321neo al companiei aeriene și primul din acest tip de aeronave care deține clasa Mint.

JetBlue a prezentat noua clasă business Mint, care va echipa avioanele Airbus A321LR pentru zborurile transatlantice. Inițial, JetBlue a introdus clasa Mint în 2014 pe zborurile sale transcontinentale.

Noua  clasă „ Transatlantic Mint” va cuprinde până la 24 de apartamente private cu ușă glisantă pentru fiecare pasager. În cadrul acestei clase confortabile, fiecare pasager va primi o pernă de scaun personalizată “Tuft & Needle”. Ca parte a reîmprospătării, JetBlue va introduce și ultima inovație, uimitorul Mint Studio, care va oferi o nouă experiență premium.

Leave A Reply

Your email address will not be published.