American Airlines zboară cu 737 MAX spre Brazilia.

0 402

American Airlines a început operațiunile cu Boeing 737 MAX 8 în Brazilia, devenind a treia companie care a reluat zborurile cu acest tip de aeronavă în America de Sud.Modelul, care a fost certificat recent pentru operațiuni în Brazilia, este configurat cu două clase, având 16 locuri în clasa Executive și 156 la clasa Economy.

Utilizarea aeronavelor Boeing 737 MAX întărește angajamentul companiei față de Brazilia. În luna decembrie, American Airlines anunțase reluarea zborurilor între Rio de Janeiro și Miami și, în prezent, operează curse de la São Paulo-Guarulhos (GRU) la Miami și la Dallas – Fort Worth (DFW), totalizând 26 de zboruri săptămânale.

American operează cinci zboruri săptămânale pe ruta Manaus (MAO) – Miami (MIA).

American operează cinci zboruri săptămânale pe ruta Manaus (MAO) – Miami (MIA) (AA 964 și AA 1265), în zilele de luni, marți, miercuri, vineri și sâmbătă. Durata zborului este de aproximativ 5 ore și 40 de minute.

„Brazilia este o piață foarte importantă pentru americani și, prin urmare, dorim întotdeauna să oferim cea mai bună experiență pasagerilor noștri. Cu MAX, vom oferi unul dintre cele mai bune experiențe pentru pasagerii de pe ruta din Manaus și Miami.”, a declarat Directorul Comercial American Airlines pentru Brazilia, Alexandre Cavalcanti.

Compania aeriană braziliană GOL și Panama Airlines Copa Airlines efectuează zboruri în mod regulat cu aeronavele 737 MAX din și spre Brazilia și se așteaptă ca Aerolíneas Argentinas să reia zborurile cu Boeing 737 MAX cât de curând.

American Airlines a reluat zborurile cu 737 MAX pe 29 decembrie 2020, aeronava operând zborul AA718, pe ruta Miami – New York. Acesta a fost primul zbor operat de compania aeriană cu un 737 MAX după consemnarea acestora la sol, în martie 2019.

Leave A Reply

Your email address will not be published.