American Airlines a fost nevoită să anuleze până la 1400 de zboruri pe durata a trei zile

0 249

American Airlines ( A1G ) ( AAL ) a declarat că lipsa de personal și vremea rea ​​au făcut ca peste 1400 de zboruri să fie anulate în trei zile. Potrivit declarației companiei aeriene, 376 de zboruri au fost anulate vineri, 551 sâmbătă și 480 duminică.Într-o notă internă văzută de CNBC, directorul general de operațiuni (COO) al American Airlines, David Seymour, a spus că necazurile au început cu vremea rea ​​la Dallas Fort Worth (DFW).

Problema a fost exacerbată de faptul că compania aeriană se confruntă cu o lipsă gravă de personal navigant. Mii de angajați American Airlines ( A1G ) ( AAL ) au fost concediați din cauza cererii reduse în perioada pandemiei.

Potrivit lui Seymour, compania își propune să reactiveze 1 800 de însoțitori de bord începând cu 1 noiembrie și să se ajungă la capacitate maximă până în decembrie.

Transportatorul low-cost Southwest s-a confruntat cu o problemă similară la începutul lunii octombrie, când peste o mie de zboruri au fost anulate și peste o mie de alte zboruri au fost întârziate. Southwest a avut nevoie de trei zile pentru a reveni la operațiunile normale.

Potrivit declarației, American Airlines ( A1G ) ( AAL ) se așteaptă să rezolve dificultățile „în curând” și să rezolve problema lipsei de personal până la începutul sezonului de vacanță.

Leave A Reply

Your email address will not be published.