Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

ITA Airways a aderat la alianța aeriană SkyTeam

0 196

ITA Airways, recunoscută ca fiind urmașa Alitalia, a optat să se alăture alianței SkyTeam. Vocile din piață speculau o aterizare în Star Alliance sau oneworld, însă nu s-au adeverit. La doar două săptămâni după ce noul transportator italian ITA Airways a înlocuit Alitalia, pe 14 octombrie, ITA s-a alăturat alianței SkyTeam.

ITA spune că va colabora îndeaproape cu SkyTeam și membrii săi pentru a adăuga în ofertă beneficiile SkyTeam, cum ar fi accesul la lounge, permise suplimentare pentru bagaje și servicii prioritare.

blank
ITA Airways has joined SkyTeam

De asemenea, SkyTeam a convenit cu Alitalia Loyalty să „continue parteneriatul care le va permite celor șase milioane de membri ai programului de călători MilleMiglia să câștige și să răscumpere mile pe zborurile selectate ale membrilor SkyTeam, oferind o multitudine de oportunități și servicii”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.